Hockeypedia
Terug naar alle categorieën
Mijn ouders willen ook mijn wedstrijdschema zien en mail ontvangen. Kan dat?

Ja, dat kan. Als ze zelf lid zijn, dan kunnen ze onder eigen lidnummer inloggen en als ze Mijn schema's in het menu Persoonlijk aanklikken, kunnen ze daar de teams kiezen waarvan ze de schema's meteen willen zien. Het hele wedstrijdschema van alle teams is overigens in te zien onder het menu Competitie op het openbare deel van de site.

Als ook emails die voor jou en/of jouw team/categorie bestemd zijn, naar een ander email-adres gestuurd moeten worden, dan kun je bij je Instellingen onder Gegevens wijzigen een tweede emailadres invullen (zie ook hieronder voor meerdere emailadressen).
Zijn je ouders geen lid dan moeten ze onder jouw lidnummer en wachtwoord inloggen om je schema te zien.

Om email op meerdere mailadressen te ontvangen moet je het volgende doen:
Bij de Instellingen zet je onder Gegevens wijzigen bij Emailadres 1 je eigen emailadres, of in ieder geval het mailadres waar het meeste gebruik van wordt gemaakt. Hier bij voorkeur slechts 1 mailadres invullen.

Bij Emailadres 2 kun je dan meerdere emailadressen neerzetten met een ";" (puntkomma) er tussen, dus bijvoorbeeld [email protected] bij Emailadres 1 en [email protected] ; [email protected] bij Emailadres 2 invullen.

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]