Hockeypedia
Terug naar alle categorieën
Wachtwoord kwijt. Wachtwoord doet het niet. Wat nu?

Wanneer je bij wachtwoord een verkeerd wachtwoord intypt, zie je een foutmelding bovenaan in het scherm.

Kijk - voordat je een email naar ons stuurt - goed of je de juiste tekens hebt ingevuld (Hoofdletters of kleine letters; het kan ook zijn dat je een 0 (nul) in plaats van een O (de letter) hebt getypt. Ook wordt vaak de I (hoofdletter zoals bij Informatie) en de l (kleine letter l zoals in locatie) en de 1 (het cijfer) in het wachtwoord door elkaar gehaald: let hier a.u.b. op.

Lukt het na 2x nog niet, volg dan de instructie en vervolgens wordt naar het emailadres dat de club van je heeft, binnen een minuut je wachtwoord toegestuurd. Heeft de club nog niet je emailadres, stuur dan een mail naar [email protected] met je emailadres en je lidnummer. Deze mail moet handmatig worden verwerkt, dus dat duurt iets langer.

Kortom, het is wel heel handig als je, eenmaal ingelogd, meteen je emailadres bij je instellingen in het systeem zet!

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]