DWF vernieuwd m.i.v. januari 2019!!
8-1-2019  |
Met ingang van januari 2019 is het digitale wedstrijdformulier veranderd.

De handleidingen voor het nieuwe DWF voor de scheidsrechters en voor de teambegeleiding zijn te vinden via onderstaande linkjes en op de site van HC Montfoort achter de inlog - club - documenten - wedstrijdsecretariaat.

Voor het nieuwe DWF kunnen de scheidsrechters en begeleiding (coaches/managers)  gewoon gebruik maken van de inlogcodes van LISA (lidnr + wachtwoord waarmee zij ook inloggen in de app).

Scheidsrechters kunnen inloggen met lid-, kaart- of KNHB-nr en de betreffende dwf-code.

Het inloggen kan via de DWF-knop in de mobiele app of via het oranje icoontje op de site van de club.

Per wedstrijd zijn er drie dwf-codes.Voor de thuiscoach, de arbitrage en voor de uit-coach (ondersteuning).

Overigens kan een ingelogde teambegeleider altijd de scheidsrechterscode zien (bovenaan in het formulier), zodat er geen problemen ontstaan in het geval van nog niet gekoppelde of inval-scheidsrechters.

De codes worden verzonden door de KNHB op de donderdag of vrijdag voor het speelweekend.