Competitie, inhaalwedstrijden en vakanties laatste periode seizoen 2018-2019
15-2-2019  | 
Competitie, inhaalwedstrijden en vakanties

De competitie start voor alle teams in het district Midden Nederland weer op zaterdag 9 maart.

De competitie eindigt voor de AB-teams op zaterdag 25 mei a.s. en voor de CD-teams op zaterdag 8 juni a.s.
De jongste jeugd speelt het laatst op zaterdag 15 juni (de minislotdag).
Alle wedstrijden zijn terug te vinden in het speeldagenrooster (zie bijlage).

Mocht om wat voor reden ook een wedstrijd niet gespeeld kunnen worden, dan staan gedurende het seizoen voor de ABCD-jeugd de volgende inhaaldagen ingepland:
  • Zaterdag 20 april (Paaszaterdag): wedstrijden welke worden vastgesteld op die datum moeten uiterlijk Paasmaandag 22 april gespeeld zijn;
  • Zaterdag 4 mei;  
  • Zaterdag 1 juni; 
  • Zaterdag 15 juni (CD). 

Inventariseer in verband met de vakanties zo vroeg mogelijk of je team compleet is. Is dat niet zo, probeer dan in eerste instantie spelers uit andere teams te regelen met inachtneming van de speelgerechtigdheid.

Lukt het onverhoopt toch niet een team op te stellen, neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat zodat naar een inhaaldatum kan worden gezocht in overleg met de tegenstander. Mail dan naar [email protected]

Aangezien de inhaalwedstrijden vaak vallen in vakanties of op feestdagen, probeer deze dan zoveel mogelijk vooruit te spelen om problemen (onvoldoende spelers) en boetes (niet spelen) te voorkomen.

Ook is het raadzaam om de wedstrijden van de A en mogelijk B teams in mei al eerder te spelen in verband met de eindexamens en eindexamenreizen; de ervaring leert dat teams dan vaak incompleet zijn.

Succes deze laatste periode.

Het wedstrijdsecretariaat

Bijlage: Speeldagenkalender-Jongste-Jeugd-MN-2018-2019.pdf

terug naar vorige scherm