Raobank Open en Familietoernooi HC Montfoort, hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019
4-3-2019  |

Rabobank Open- en Familietoernooi

Op hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019, wordt bij HC Montfoort weer het Rabobank Open en Familie Toernooi gehouden.
Aanvang ongeveer 11.00 uur. Prijsuitreiking rond 15.30 uur.

Er zijn drie poules om mee te doen:
* Het familietoernooi
* Het Rabo Open Toernooi voor 12-16 jarigen
* Het Rabo Open Toernooi voor 16+

Het Familie Toernooi is voor je vader, moeder, broers, zussen of andere familieleden, vrienden e.d., zodat er teams ontstaan van 6- tot 90-jarigen.
Elk team bestaat uit minimaal 6 personen. Vooral voor de jongste jeugd is dit heel leuk om samen met ouders en broertjes of zusjes mee te doen.
Per wedstrijd mogen maximaal twee personen van 12 jaar of ouder meespelen in het veld met het familietoernooi. Deze regel is ingesteld om het ook voor de allerkleinsten leuk te houden.

Voor het Rabo Open Toernooi voor 12-16 jarigen en voor het Rabo Open Toernooi voor 16+ geef je je met een heel team op. Het toernooi zal worden afgesloten met een zinderende finale tussen de poulewinnaars.

Vanwege de veiligheid wordt er streng op toegezien dat de teams in het veld uit maximaal 6 personen bestaan!

Heb je zin om mee te doen, schrijf je dan snel in!!
Aanmelden voor het toernooi kan tot uiterlijk zondag 12 mei a.s. door het invullen van het inschrijfformulier via http://hockeyclubmontfoort.nl/site/default.asp?option=1101&m=2
Geef op het formulier even aan met welke poule je meedoet, anders deelt de OFT- commissie je in.

De wedstrijdschema’s en spelregels staan uiterlijk zaterdag 25 mei op onze website.

Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

Graag tot ziens op het OFT!

Met sportieve groeten,
Pia, Inge, Gijs, Samantha en Michelle