Hockeyclub Montfoort 40 jaar! Feest 30 mei! (Tijdens en na Open Familie Toernooi)
17-4-2019  |

Hockeyclub Montfoort bestaat 40 jaar en viert dit op 30 mei!

Beste leden, oud-leden en vrijwilligers,

Onze Hockeyclub bestaat 40 jaar en dit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat dit jaar tijdens het Rabobank Open- en Familietoernooi op 30 mei we jullie graag uitnodigen om deze mijlpaal te vieren.

Gedurende de dag ben je welkom om taart te komen eten in het clubhuis en natuurlijk mee te doen met het Open- en Familietoernooi. Geef je team met vrienden en/of familie op voor 12 mei. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Rond 17:00 toveren we de Hockeyclub om naar een echte Biergarten en nodigen we jullie uit om te proosten op het Jubileum. De Hockeyclub zal zorgen voor een hapje en muziek. Ook zullen we jullie hockeykennis op de proef stellen tijdens de ‘40 jaar hockey in Montfoort quiz’.

Voor meer updates over het programma, houd de website in de gaten!

Tot de 30e!

Jubileum commissie HCM