40 jaar Hockeyplezier in Montfoort! Dat moest gevierd worden!
3-6-2019  |

40 jaar Hockeyplezier in Montfoort! Wat was het een mooie dag!

Afgelopen donderdag, op Hemelvaartsdag, hebben we deze mijlpaal gevierd met allereerst taart bij de aftrap van het Rabobank Open- en Familietoernooi. Rond vier uur, na het einde van het goed bezochte gezellige toernooi, werd er langzaam overgegaan op de lustrumfestiviteiten.

Het feest startte knallend met een mooie cheque ter waarde van  €500,­-  uitgereikt door Susan van Schajik namens een van onze hoofdsponsors, te weten Rabobank Utrechtse Waarden. Hier is de Hockeyclub natuurlijk erg blij mee!

Hierna gingen de lustrumfestiviteiten verder met een heuse "Biergarten” waarin bier uit pullen werd gedronken en de Deutsche Bratwurst gretig aftrek vond. Omstreeks acht uur in de avond werd het eindfeest ingeluid. Dit onder toeziend oog van in groten getale gekomen oud (ere-)leden, met de 'Hockeyclub Montfoort 40 jaar- Quiz’ die geleid werd door onze enige echte eigen Quizmaster Wouter 'Glitter' Van Kuilenburg. Nadat Joost van Mourik, Fré Doop en Elice Prior de prijzen verdeeld hadden barstte het grote feest los.

Wij danken iedereen voor het enorm leuke feest, de hulp en de enorme betrokkenheid (op deze dag en alle 40 jaar daarvoor)!

Speciale dank gaat uit naar onze sponsors voor de lustrumactiviteiten:

• Autobedrijf Van Kuilenburg
  • Van Rijnsoever BV (Grondverzetbedrijf)
  • Jumbo Montfoort
  • J. Scholman (barbecue en gourmet partyservice)

Overhandiging cheque Rabobank Utrechtse Waarden aan HC Montfoort