Spelregeluitleg 3, 6, 8 en 11 tallen - zaterdag 31 augustus
27-6-2019  | 
Op zaterdagochtend 31 augustus is er voor de spelers en ouders van de F-jes, E6- en E8-tallen en de D 11-tallen weer de jaarlijkse spelregeluitleg van 09.00 – 09.30 uur.

De vrijwilligers van de arbitragecommissie zullen dan uitleg geven aan de spelers en coaches over de verschillen in spelregels van:
F-jes.
3 naar 6-tal
6 naar 8-tal
8 naar 11-tal.

Alle teams worden hierbij verwacht zodat iedereen op de hoogte is van de regels bij de aanvang van de competitie in het weekend van 7 september.
De teams dienen zich om 8.45 uur te melden bij het clubhuis.

Een verzoek aan alle ouders om binnen het eigen team van seizoen 2019/2020 te inventariseren wie aanwezig kunnen zijn. Van de coach (voor zover al bekend) vernemen we graag voor aanvang van de zomervakantie (19 juli) hoeveel deelnemers per team we kunnen verwachten ivm het inplannen van de wedstrijdjes voor de jongste jeugd. Reactie graag naar: [email protected].

Aansluitend aan deze spelregeluitleg van de jongste jeugd worden vanaf 9.30- 10.30 uur oefenwedstrijdjes gespeeld door de F-jes, E6- en E8-tallen. De ouders zullen deze wedstrijdjes gaan begeleiden/fluiten om te kunnen oefenen. Vanaf de F-jes t/m de 8tallen is het namelijk de bedoeling dat de wedstrijden door de ouders zelf begeleid/ gefloten worden. 

Vanaf 11.00 uur worden oefenwedstrijden voor de D11-tallen georganiseerd in samenwerking met Woerden en andere omliggende clubs. Deze wedstrijden worden tijdens de vakantie op de site en in de Lisa app gezet zodra de speelschema’s bekend zijn.

We gaan uit van een grote opkomst!

HC Montfoort
Organisatie Spelregeluitleg
Bauke Boogers

terug naar vorige scherm
Agenda
LISA App
Android app on Google Play

Wedstrijdverslagen
Nog geen verslagen