Rabobank Clubkas Campagne 2019
6-10-2019  |
Deze dagen zijn personen die een rekening hebben lopen bij de Rabobank in de gelegenheid om op een vereniging of stichting te stemmen die men een warm hart toedraagt. Men mag zelfs twee stemmen op een stichting of vereniging plaatsen! Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, des te meer wordt de clubkas gespekt!

Uiteraard doet Hockeyclub Montfoort ook mee. Elke stem is voor ons geld waard waar we weer leuke dingen mee kunnen doen. Wellicht hebben jullie zelfs al op ons gestemd!

Mocht je dat nog niet hebben gedaan, ga dan alsnog stemmen en denk daarbij aan hockeyclub Montfoort. Elke stem is voor ons geld waard waar we weer leuke dingen mee kunnen doen.

De stemmen kunnen tussen vrijdag 27 september tot en met vrijdag 11 oktober worden uitgebracht. Jullie hebben dus nog even!
Ga hiervoor naar: RABOBANK Utrechtse Waarden

Alvast bedankt voor jullie stem(men).
Bestuur HC Montfoort.