Jeugd mag het veld weer op!
25-4-2020  | 
Afgelopen dinsdag hebben we allemaal het goede nieuws gehoord dat kinderen weer mogen gaan sporten. We zijn daar natuurlijk heel blij mee! 

Om onze jeugdleden weer veilig te kunnen laten sporten is wel een zeer strikt protocol voor op èn rondom het veld nodig waar momenteel heel hard aan gewerkt word. Ook zal er een grote eigen verantwoordelijkheid van kinderen en ouders gevraagd worden. Voorop staat de veiligheid van onze jeugdleden, hun ouders, alle vrijwilligers en de trainers. 

We willen vanaf maandag 4 mei het hockey weer opstarten. We zijn blij dat we vanaf dat moment alle jeugd en jongste jeugd teams tenminste één trainingsmoment in de week kunnen aanbieden, ook al zouden we meer willen. Onze capacitieit is echter een stuk kleiner omdat we minder teams per veld kunnen toelaten. 

De hockeytrainingen vinden plaats onder een aantal strikte voorwaarden en zullen anders zijn dan jullie gewend waren. In grote lijnen zal het nieuwe hockey er als volgt uit gaan zien:
  • Voor iedereen die ouder is dan 12 jaar, geldt: houdt 1,5 meter afstand: zowel op het veld tijdens de training als buiten het veld;
  • Alle kinderen van alle leeftijden houden altijd 1,5 meter afstand tot de trainer
  • Ouders en ander publiek blijven buiten het toegangshek;
  • Clubhuis, horeca en kleedkamers zullen gesloten zijn; dat betekent dat je thuis omkleedt, thuis je handen wast, thuis je bidon vult en thuis naar het toilet gaat.
  • Er zal zichtbaar toezicht zijn op en rondom de velden;
  • Ben je zelf (of iemand uit je gezin) ziek of heb je corona-achtige verschijnselen? Dan geldt de regel dat je niet kan komen hockeyen.
Al deze trainingen zullen facultatief zijn, niemand is verplicht om te komen.
Voorlopig is het niet mogelijk om als team een veld te reserveren om zelf te gaan trainen. We willen als club eerst zorgen dat deze trainingen veilig en verantwoord georganiseerd kunnen worden.

De trainingsopzet zoals we die nu aan het inrichten zijn zal in principe gelden tot ten minste 20 mei. Wellicht is er daarna weer iets meer mogelijk èn hopen we dat we dan ook weer hockey voor senioren mogen opstarten.
In de komende dagen volgt er meer informatie over trainingschema’s en protocollen, die vooral ook via de teammanagers verspreid zullen worden.

terug naar vorige scherm
Agenda
LISA App
Android app on Google Play

Wedstrijdverslagen
Nog geen verslagen