Trainers gezocht
18-6-2020  |

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gedreven hockey(st)ers die volgend seizoen aan één team of meerdere teams training willen geven. Uiteraard zijn wij hartstikke blij als ook ouders, verzorgers of andere betrokkenen zich aanmelden om "hun" team training te geven.

Ook aankomend seizoen is het voor de club weer mogelijk om hier een goede vrijwilligersvergoeding voor te geven.

Voor junioren geldt: speel jij in een C- of hoger team: dan kan ook jij volgend jaar een trainer met vrijwilligersvergoeding worden!!

Leeftijd*

Vergoeding per training (€)

≥ 20

* Leeftijd op peildatum 30 juni 2021

** Het betreft een vrijwilligers vergoeding met een maximum van €1700,- per jaar

*** Geef je de training met z’n tweeën dan ontvang je 50% van bovenstaande tarief per training.

Wil je komend seizoen training geven vul dan het aanmeldingsformulier trainer seizoen 2020-2021 in. Om te voorkomen dat wij jouw interesse om te trainen missen vragen wij iedereen - trainers van dit seizoen die door willen gaan én nieuwe geïnteresseerde trainers – het formulier in te vullen.

Na ontvangst van de formulieren verwerken wij de aanmeldingen en krijg je van ons bericht of we jouw wens kunnen vervullen of dat je eerst uitgenodigd zal worden voor een gesprek.

Zorg dat je aanmelding uiterlijk 13 juli bij ons binnen is zodat je nog voor de zomervakantie weet of je volgend seizoen training kan geven.

NB. Voor de trainingsuren die je als Maatschappelijke Stage inzet mogen wij helaas géén vergoeding geven.