Aangescherpte Coronaregels 28-09-20
30-9-2020  |

Beste leden en ouders/verzorgers,

Tijdens de persconferentie van 28 september zijn door het kabinet verscherpte maatregelen afgekondigd, die dinsdag zijn ingegaan om 18:00 uur. Wat betekent dit voor onze vereniging?

Geen publiek

- Toeschouwers zijn helaas niet meer welkom bij trainingen en wedstrijden;
NB. Conform de gedachte achter de nieuwe regels is het ook niet de bedoeling om buiten de hekken de wedstrijd of training te gaan volgen!;

- Alleen teambegeleiders (coaches, trainer en eventueel teammanager) mogen teams bij thuis- en uitwedstrijden begeleiden;

- Voor teambegeleiders blijft registratie noodzakelijk via www.hockeyclubmontfoort.nl/registratieof gebruikmakend van de QR-code bij de ingangen van het terrein;

- Ouders van kinderen t/m 17 jaar, die rijden bij uitwedstrijden, vallen als chauffeur onder teambegeleiding en mogen blijven kijken naar de wedstrijd met inachtneming van de 1,5 meter. Ons advies is om niet met meer auto's te rijden dan strikt noodzakelijk (over het algemeen niet meer dan 4 per team);

Voor Seniorenteams geldt de uitzondering niet. Chauffeurs mogen niet het terrein op.

- Ouders die hun kind brengen naar de training of thuiswedstrijd op HCM mogen het terrein niet betreden. Breng en haal je kind op bij de ingang van ons terrein.

LET OP:

Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

Clubhuis/ horeca gesloten

- Vanaf genoemde datum en tijdstip is het clubhuis van HCM helaas weer gesloten;

- Ook kleedkamers en douches mogen niet worden gebruikt; douchen doen we thuis;

- De hoofdingang van het clubhuis is open tijdens wedstrijden en trainingstijden. Hierdoor zijn de toiletten voor iedereen beschikbaar.

Verplichte gezondheidscheck  /registratie spelers

- Het blijft verplicht om je aan- of afwezigheid aan te vinken voor elke training en wedstrijd in de HCM app;

- De gezondheidscheck vragen staan genoemd bij de ingangen van het HCM terrein - Loop die bij het betreden van het terrein altijd even door.

Deze maatregelen gelden in elk geval voor de komende 3 weken, tot en met 20 oktober. Daarna kunnen ze worden verlengd of aangepast door de Rijksoverheid.

Voor vragen of suggesties mail ons via [email protected].

Met sportieve groet,

Bestuur HCM