Aangepast trainingsschema
24-1-2021  |

Vorige week is er door de regering besloten tot de instelling van een avondklok. Dit heeft ook gevolgen voor het trainingsschema hoewel dit door de ingangstijd van 21:00 uur gelukkig beperkt is gebleven.
Het uitgangspunt voor het aangepaste schema is dat er tot uiterlijk 20:30 mag worden getraind én dat iedereen kan blijven trainen al is het dan soms een half uurtje korter.

Om 20:30 uur gaan de lichten uit en zorgt iedereen er voor dat hij/zij op tijd thuis is!
Dat laatste is ieders eigen verantwoording, de club kan daar niets voor betekenen.

Het nieuwe schema staat op onze site, de wijzigingen zijn vooral voor de maandag en op de dinsdag en donderdag voor veld 2. Als het goed is hebben de trainers dit ook doorgegeven in de app aan jullie of gaan dit vandaag nog doen. Voor vragen en/of individuele afspraken kunnen jullie bij jullie trainers terecht.

Het schema geldt zolang de avondklok is ingesteld en zullen we weer aanpassen als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Het blijven moeilijke tijden maar laten we voor nu blij zijn dat we door kunnen gaan met trainen. Veel plezier de komende tijd.

Het Bestuur / de TC.

de agenda is leeg