Aftrap zaaltrainingen
31-10-2021  |
10 enthousiaste zaalteams hebben hun eerste zaaltraining achter de rug. Van 9.00 uur tot 20.00 was de sporthal weer goed bezet.

Een paar kleine aandachtspunten:
  • Het is niet nodig trainingsmaterialen mee te nemen naar de zaal, ballen, hoedjes en hesjes zijn aanwezig. De uitgereikte zaalballen zijn bedoeld voor het inspelen vóór de wedstrijden.
  • Mocht een team geen gebruik maken van de voor hen gereserveerde zaal, geef dit dan tijdig door aan [email protected] Dan kijken we of we een ander team nog blij kunnen maken met een uurtje extra training. Bovendien laten we de zaal niet onbeheerd achter. Iedereen kan in en uit lopen, er zijn regelmatig niet-hockeyers in de sporthal op deze dagen.
  • Gevonden voorwerpen worden in de EHBO-ruimte gelegd. Zie op de foto het jasje dat vandaag gevonden is.

de agenda is leeg
Hele agenda