Veldtrainingen weer van start.
9-1-2022  |

Vanaf 17 januari zullen de veldtrainingen weer van start gaan. Vooruitlopend op een eventuele aanpassing van de huidige maatregelen de komende week is er een rooster samengesteld, waarbij rekening is gehouden met de beperkingen vanuit de overheid. Dit betekent dat er tot nader bericht volgens dit rooster getraind kan worden. Het schema is zoals voorheen terug te vinden op de website en de Lisa app.

Het staat de teams uiteraard vrij om vanaf  dinsdag 11 januari onder eigen begeleiding invulling te geven aan de training op de aangegeven trainingstijden. Eventuele vragen omtrent rooster en bezetting kunnen gemaild worden naar [email protected]

Bij de samenstelling van een rooster is rekening gehouden met beschikbaarheid van de velden (ook in gebruik bij andere huurders), onze clubtrainers alsmede de trainers in dienst van HockeyWerkt. Dit alles binnen de afgesproken financiƫle kaders van de club rondom trainersbegeleiding.

We rekenen op eenieders begrip en flexibiliteit in deze bijzondere tijden en hopen dat iedereen de mogelijkheid vind om op de vastgestelde tijden met elkaar 'een lekker balletje te gaan slaan'. Veel spelplezier gewenst!

De TC

de agenda is leeg