Shirt sponsoring
6-4-2022  | 
Beste leden,

Zoals jullie hebben kunnen lezen in de nieuwsbrief van het bestuur was het huidige shirt-sponsorcontract met Van den Pol al langere tijd verlopen en niet meer actief. Afgelopen jaar hebben we de shirts vanwege de omstandigheden nog kunnen gebruiken. Dit betekende voor de sponsorcommissie een uitdaging om een mooie organisatie te contracteren die de hockeyclub een warm hart toedraagt.

Met trots kunnen wij melden dat HCM per volgend seizoen een nieuwe hoofdsponsor krijgt, namelijk Finn Adviseurs.

Onze huidige hoofdsponsor Van den Pol, al jarenlang een vertrouwd beeldmerk op de hockeyvelden, blijft de komende 5 jaar bij ons, maar zal minder prominent op de shirts staan.
Daarnaast hebben we ook Jasper de Jong Hoveniers kunnen verleiden tot sponsoring van een plekje op het shirt.

Voor ons als club zijn alle sponsoren zeer belangrijk en welkom!! Op deze wijze houden we onze club financieel gezond en kunnen wij investeren in de sport en opleiding van de club!

We gaan hockeyen in de nieuwe shirts per augustus 2022
Met ingang van volgend seizoen spelen we wedstrijden met een nieuw shirt. Deze zal er als volgt uit zien; Finn Adviseurs op de borst, Van den Pol op de rug en Intersport / Jasper de Jong Hoveniers op de mouw.

De nieuwe shirts zijn ongeveer vanaf juni 2022 te koop bij Intersport/ TwinSport Woerden. Vanaf augustus 2022 mag er niet meer in het huidige shirt gespeeld worden. Uiteraard kunt u het oude shirt nog wel gebruiken voor de training.

Voor vragen kunt u terecht bij het bestuur via het emailadres; [email protected]

Wanneer er meer bekend is over de nieuwe shirts, brengen wij u weer op de hoogte.

*Finn Adviseurs*
Finn Adviseurs adviseert op het gebied van geldzaken en verzekeringen. Diensten: particuliere en zakelijke schade-, zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenadvies, hypotheken en krediet. www.finnadviseurs.nl

*Van den Pol*
Van den Pol Elektrotechniek heeft ruim 85 jaar ervaring in branches als utiliteitsbouw, beveiliging & ICT, gebouwbeheer, industriƫle automatisering, retail en woningbouw. www.vandenpol.com

*Jasper de Jong*
Hoveniersbedrijf Jasper de Jong BV is gespecialiseerd in het beheer van buitenruimten. Met een rijke ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, onderhoud en vakkennis, hebben zij mooie opdrachtgevers zoals overheden, sportclubs en instellingen, bedrijven en particulieren. www.jasperdejong.nl


Bijlage: HCMFlyershirtsA5.pdf

terug naar vorige scherm
Agenda
de agenda is leeg
Hele agenda
LISA App
Android app on Google Play

Wedstrijdverslagen
Nog geen verslagen