10% korting op het gehele hockey assortiment bij Intersport Twinsport!
21-8-2022  |

10% korting op het gehele hockey assortiment bij Intersport Twinsport!

Op vertoon van de Intersport Twinsport Club app krijg je 10% korting op het gehele hockey assortiment tot en met 30 september 2022 in een van de 16 Intersport Twinsport-filialen!
Om van deze aanbieding te kunnen genieten hoef je alleen de CLUB app te downloaden en je lid te maken van HCM.
Wil je jezelf lid maken van HCM in de app dan heb je een wachtwoord nodig. Dit wachtwoord is: montfoort.

Als vereniging hebben we er ook voordeel mee indien jij je registreert bij HCM maar jijzelf ook. Je spaart 2,5 % op alle aankopen die je kan besteden als tegoed bij Intersport. Voor HCM als club sparen de geregistreerde leden ook nog eens 2,5% voor de club. Dit gespaarde bedrag wordt in de vorm van tegoed bonnen of andere leuke items aan ons uitgekeerd.

Voor meer informatie over de werking van de app en de voorwaarden verwijzen we je graag naar: https://www.intersporttwinsport.nl/klantenservice/club-app/

de agenda is leeg
Hele agenda