Verlenging coronamaatregelen
16-12-2021  | 

Zoals iedereen inmiddels bekend, zijn de huidige corona maatregelen verlengd tot 14-01-2022.

 

De KNHB wil er alles aan doen om de competitie zo veel mogelijk doorgang te laten vinden.

 

Dit betekent dat zij in ieder geval voor het speelweekend van 8/9 januari en 15/16 januari het programma dat gepland staat in het tijdsbestek 09.30-17.30 uur (daar waar mogelijk) zullen vervroegen naar het tijdsbestek 08.30- 16.30 uur.  Door deze vervroeging kunnen veel wedstrijden op de reeds ingeplande dagen blijven staan.  

 

Er zijn echter ook locaties waar wij wedstrijden hebben staan tot 19.30 of zelfs 20.30 uur.

Door de beperking van beschikbare tijd zullen wij wedstrijden moeten verplaatsen naar een andere datum/locatie.  Hierbij ontkomen zij er niet aan om meer wedstrijden te gaan verplaatsen naar zondag 02 januari.

 

Evenals vorige keer betreft het verplaatsen niet alleen de teams die nu na 17.00 uur hun geplande wedstrijden hebben staan.

Planning technisch zullen ze over de hele linie teams moeten verplaatsen om het programma weer rond te krijgen. Daarbij gaan ze er ook niet aan ontkomen om Jongste Jeugd of D-teams te verplaatsen van de zaterdag naar de zondag en vice versa. We proberen dat zoveel mogelijk te beperken, maar gaan te maken krijgen met beschikbare/niet beschikbare halruimte op zaterdag/zondag.

 
Het competitieprogramma blijft online staan, maar is dus weer "under-construction” en doorlopend aan verandering onderhevig!

 

De wedstrijden van a.s. weekend, 18 en 19 december, blijven ongewijzigd, tenzij specifiek geïnformeerd.

 

Houdt er dus rekening mee dat wedstrijden van 8/9/15/16 januari op een andere dag/tijd/locatie geplaatst kunnen worden (ook naar later in het seizoen) (en ook als je voor 17.00 uur ingepland stond) en dat 2 januari wordt toegevoegd aan de speeldagenkalender.

 

Wij vertrouwen op een ieders begrip. 


terug naar vorige scherm
Agenda
de agenda is leeg
Hele agenda
LISA App
Android app on Google Play

Wedstrijdverslagen
Nog geen verslagen