Zaalactiviteiten vanaf 15 januari
14-1-2022  | 
Op vrijdag 14 januari vond er weer een persconferentie plaats. Zie hierover ook de berichtgeving van de knhb. 
Met ingang van zaterdag 15 januari mag iedereen (jeugd én volwassenen) zowel binnen als buiten sporten én onderling binnen de eigen vereniging wedstrijden spelen.
De zaalhockeycompetitie gaat dus helaas nog niet door, maar we zijn druk bezig om onderlinge wedstrijdjes te plannen. Voor alle teams die 15 of 16 januari een wedstrijd in het vooruitzicht hadden hebben we 1 of 2 wedstrijden op het programma van zondag 16 januari.

De arbitragecommissie is druk bezig scheidsrechters bij deze wedstrijden (muv jongste jeugd) te vinden, we kunnen op deze korte termijn helaas niet garanderen dat dit overal lukt. Zorg daarom ook zelf voor een scheidsrechter. Zaalleiding is niet nodig. 

We maken er een leuke dag van. We zullen her en der wat creativiteit van coaches nodig hebben wanneer niveau's een beetje uiteen lopen of teams niet helemaal compleet aan de start verschijnen. Maar dat is ze wel toevertrouwd!

Het definitieve schema publiceren we zo snel mogelijk op de site en in Lisa. Alle managers hebben inmiddels de tijden van de wedstrijden ontvangen.

terug naar vorige scherm
Agenda
de agenda is leeg
Hele agenda
LISA App
Android app on Google Play

Wedstrijdverslagen
Nog geen verslagen