Inschrijvingsformulier

Wil je gaan hockeyen en wil je je graag aanmelden voor onze hockeyclub? Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet. Je gegevens worden meteen opgenomen in onze leden database.

Er wordt op basis van je gegevens meteen een inschrijfformulier gemaakt. Dit inschrijfformulier ontvang je direct per e-mail en dien je uit te printen en per post naar de ledenadministratie te versturen (scannen en mailen mag overigens ook!).
Dit scheelt jou en onze vereniging een hoop tijd en verkleint de kans op fouten.

Mocht je je inschrijven als vrijwilliger voor de hockeyclub, dan hoeft het inschrijfformulier niet ondertekend of opgestuurd te worden. Enkel de informatie versturen via het inschrijfformulier op de website is dan al voldoende.
Vermeldt bij de opmerkingen a.u.b. even welke rol je gaat vervullen.

De minimum leeftijd om in te schrijven is 5 jaar voor zowel meisjes als jongens.

Kinderen jonger dan deze leeftijd kunnen niet worden aangemeld.

Type lidmaatschap

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Hockey achtergrond

Vrijwilligers werkzaamheden

De Hockeyclub Montfoort draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Iedereen wordt geacht een steentje bij te dragen op zijn of haar manier. Het invullen van onderstaande vragen is verplicht. Voor aspirant-leden beneden de 18 jaar dient deze informatie door de ouders te worden ingevuld.

Waar bent u goed in i.v.m. vrijwilligers taken en/of waar gaat uw belangstelling naar uit?

Wij kunnen onze doelstellingen niet bereiken zonder de actieve betrokkenheid van vele leden en ouders. Bereidheid tot vrijwilligersinzet is daarom een noodzakelijke voorwaarde voor het lidmaatschap en het in behandeling nemen van dit aanmeldingsformulier. U kunt hieronder aangeven waar wij u voor kunnen benaderen. Voor aspirant-leden beneden de 18 jaar dient deze informatie uiteraard door de ouders te worden ingevuld. De ouders zullen dan uiteraard benaderd worden voor de uitvoer van de vrijwilligers taak. Minimaal één keuze invullen.

Ondertekening

Ondergetekende meldt zichzelf of bovenstaand minderjarig persoon aan en verklaart akkoord te gaan met het Huishoudelijk Reglement (zie elders op deze site) en Automatische Incasso van de contributie.