Contributiebedragen seizoen 2018/2019

• Trimleden - € 140,-
  • Trainingsleden (uitgezonderd Benjamins) - 50% korting
  • Senior-leden die studeren krijgen een studentenkorting van € 15,-
    (kopie van studentenpas naar ledenadministratie opsturen, verrekening vindt plaats met de 2e contributie termijn)
  • Voor spelers in een selectieteam geldt een toeslag van 10% van de jaarcontributie

Aan de deelnemers aan de zaalhockey-competitie wordt een aparte contributie gevraagd. Deze is bestemd voor de huur van de zalen in die periode welke centraal vanuit de hockeybond wordt geco├Ârdineerd.
De contributie bedraagt
  • Senior-leden - € 32,-
  • Jeugd-leden - € 30,-

Peildatum voor bepaling van leeftijdscategorie is 1 oktober van het lopende seizoen. De leeftijd van het lid is bepalend voor de hoogte van het contributiebedrag, niet het team waarin men is ingedeeld.

Maximum jaarbedrag per gezin € 675,00 (alle leden in één gezin, op één adres tezamen). Dit bedrag is exclusief de prestatieteamtoeslagen en zaalhockeykosten. De prestatieteamtoeslagen en zaalhockeykosten worden bovenop de € 675,00 als contributie in rekening gebracht.

De contributie wordt ge├»nd in twee termijnen via een automatische incasso, in september en in januari van het lopende seizoen. Voor verdere informatie, zie de Clubregels elders op onze website.

Vangt het lidmaatschap aan gedurende het seizoen:
  • Na 1 oktober 25% korting
  • Na 1 januari 50% korting