Barcommissie
De barcommissie verzorgt de drank en overige versnaperingen tijdens wedstrijden en overige activiteiten op de club, regelt de bardienstplanning en zorgt voor het openen en sluiten tijdens wedstrijddagen van het clubhuis.
De barcommisie is te bereiken op: [email protected]

Planning Bardienst zaterdag:
Bijzonderheden en aan-/afmeldingen dienen d.m.v. een apart mailadres te worden gecommuniceerd: [email protected]

Planning Bardienst zondag:
De planning van de bardienst op zondag is in handen van Wiep en Jet den Houdijker.

Clubhuis extra open:
Tijdens de wintermaanden wordt door een aantal commissieleden het clubhuis opengesteld, om binnen droog en warm te kunnen wachten op trainende kinderen. De laatst vertrekkende leden zullen ’s avonds voor afsluiting zorgdragen.

In het weekend:
De volgende commissieleden vervullen een coördinerende taak tijdens de wedstrijden in het weekend:

Zaterdag:
Fransisca Fles (06-13236921)

Zondag:
Gijs den Heijer (06-51449045)

De barcommissie