hockey_tc_informatievoortrainers
Informatie voor trainers

Op het beveiligde deel van de website is op dit moment het trainingsplan voor de Jongste Jeugd beschikbaar. Dit is bedoeld ter ondersteuning van trainers (en coaches).

Om het trainingsplan te kunnen inzien, dien je in te loggen op het beveiligde deel van de site (inloggen met lidnummer en wachtwoord via de homepage).

Als je eenmaal ingelogd bent op de site dan  vind je het trainingsplan onder het menu Mijn Montfoort | Documenten.

Het trainingsplan bevat per categorie een uitleg van hoe, wat, wanneer en op welke wijze gedoceerd kan worden. Dit wordt ondersteund door een uitwerking van trainingen voor het gehele seizoen, met oefeningen die verwijzen naar de tevens op de site beschikbare boekwerken:

• Shell jeugdtrainingsmap, E-lijn
  • Spelen met de Benjamins in de hockeyvereniging
Daarnaast vind je bij de trainingsdocumentatie op de site nog allerhande andere nuttige informatie voor de trainer en coach, zoals:

• spelregels
  • tactiek