Trimhockey
Trimhockey is een training op de maandagavond van 20.30 tot 22.00 u. voor eenieder die interesse heeft in deze sport. De groep bestaat per training uit ongeveer 50 volwassenen, variƫrend van begin 30 tot ongeveer 60 jaar oud, zowel mannen als vrouwen. Het niveau loopt uiteen van nog nooit gehockeyed tot oud-hockeyers met veel ervaring.

Respect voor ieders niveau
Het doel van trimhockey is gezellig met elkaar hockeyen met respect voor eenieders niveau.

De training
De training wordt gegeven door 3 trainers die om de beurt een training voorbereiden. De avond begint met een paar oefeningen, waarin zowel techniek als tactiek aan de orde komt. De training wordt afgesloten met een partijtje onderling, waarbij het vooral gaat om het spelen en laten spelen. Winnen is niet het belangrijkste, de uitslag is meestal 1-1. Na de training kan er in het clubhuis nog gezellig en ongedwongen wat gedronken en gekletst worden.

Trimhockey iets voor jou?
Trimhockey is geschikt voor iedereen. Ook als je nog nooit een stick in je handen gehad hebt, kun je zo beginnen. Je kan vrijblijvend een keer meedoen - hiervoor schrijf je je wel eerst in via het inschrijfformulier op de website. Na 3 trainingen hoef je pas te beslissen of je je wel/niet wil doorgaan als trimhockeylid.

Minicompetitie
Naast de trainingen doet een groep hockeyers binnen de trimhockeygroep mee aan een mini-competitie op de maandagavond. Er worden in een jaar 10 wedstrijden op de maandagavond gespeeld tegen clubs uit de regio. Ook hier staat 'lekker ballen' met elkaar centraal. Wedstrijden hoeft niet, is alleen voor degenen die het leuk vinden. Als er op een maandagavond een wedstrijd is, wordt er ook altijd training gegeven.

Wil je meer info dan kun je contact met een van de  leden van de trimhockeycommissie via: [email protected]

De trimhockeycommissie bestaat uit:
  • Peter Appelhof (Coƶrdinator)
  • Wouter van Kuilenburg
  • Elice Prior