Zaalhockey
In de maanden december t/m februari is er geen veldcompetitie, maar gaan alle jeugdteams de zaal in. Hieraan zijn echter wel extra kosten verbonden.

Voor alle informatie over zaalhockey 2018-2019:

Verder:

- Trainingsschema zaalhockey 2018-2019: klik hier
Je wordt doorverwezen naar de pagina met het trainingsschema. Vanaf de periode dat de zaalperiode actief is, is dit het hoofdschema. Kies hier voor het gezochte weekend (klik op het driehoekje rechts van "Hoofdschema")

- Wedstrijdschema: de wedstrijden worden door de KNHB ingepland, met behulp van een rekenprogramma dat uren en uren rekent voordat het schemarond is. De clubs hebben geen enkele invloed op de inplanning van de wedstrijden. Het wedstrijdschema is rond half november bekend en wordt zo snel mogelijk verspreid.

- Programmawijzigingen: raadpleeg altijd het actuele programma van de standenmotor-zaalhockey van de KNHB. Programmawijzigingen worden op die manier het snelst en betrouwbaarst doorgegeven. Voor het actuele wedstrijdprogramma raadpleeg de standenmotor, klik hier

- Spelregels voor zaalhockey: klik hier

- Zaalhockey Instructies Scheidsrechters: klik hier