Sponsormogelijkheden

Hockeyclub Montfoort is opgericht in 1979. Het ledenaantal van onze vereniging is redelijk stabiel en ligt tussen de 400-450. De meeste leden zitten in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 18 jaar. Het aantal jeugdteams varieert tussen de 20-25. Daarnaast hebben wij 4 seniorenteams en een behoorlijk aantal trimhockeyers.

Hockeyclub Montfoort wil staan voor kwaliteit op hockey technisch gebied als ook op het gebied van organisatie en accommodatie. Wij bieden onze leden de mogelijkheid om op een plezierige en veilige wijze de hockeysport te beoefenen. Alle leden moeten de gelegenheid krijgen zich binnen de vereniging op sociaal en hockey technisch gebied te ontwikkelen, ieder op zijn of haar gewenst niveau.
Hockeyclub Montfoort wil een gezonde, veilige en gezellige omgeving bieden waar vrijwilligers zich voor willen inzetten en waar zowel jeugd als senioren elkaar graag ontmoeten.

Naast onze rol als hockeyvereniging zetten wij ons ook in voor andere maatschappelijke activiteiten. Doordeweeks bieden wij onderdak aan de buitenschoolse opvang KERN en jaarlijks worden hockeyclinics georganiseerd voor SESAM (Stichting die sport en spelen aanbiedt aan kinderen met een beperking) en Montfoortse basisscholen.

Iedere sportclub is tegenwoordig naast contributie van haar leden afhankelijk van sponsoring. Dit geldt ook voor een hockeyclub als HC Montfoort. De ontwikkeling van de sport hebben ervoor gezorgd dat geld noodzakelijk is voor een sportvereniging om de sportieve prestaties verder uit te bouwen. Hockey behoort momenteel tot een van de snelst groeiende sporten in Nederland. De media besteden steeds meer aandacht aan de hoofdklasse competitie, de Euro Hockey League en aan de prestaties van onze nationale hockeydames en -heren. Men zal dan ook niet raar opkijken dat steeds meer toonaangevende bedrijven de hockeysport kiezen als platform voor hun zakelijke communicatie.

Het doel van de Sponsorcommissie is dan ook: "HC Montfoort te voorzien van extra (financiƫle) middelen om de sportieve en recreatieve activiteiten zowel in de breedte als in de diepte verder te kunnen ontwikkelen.". Uw sponsorgeld wordt dan ook met name gebruikt voor het begeleiden van de jeugd om als team een zo goed mogelijke prestatie te bereiken en daarmee het hockeyplezier te bevorderen.

Wij zijn dan ook op zoek naar bedrijven die onze club hiermee willen helpen.

Er zijn verschillende sponsormogelijkheden waarvan de belangrijkste hieronder vermeld staan.

Bordsponsoring:

Dit betreft een bord dat aan het hek rondom een van onze velden. U levert ons digitaal het design aan voor het bord en wij zorgen dat uw bord binnen de kortst mogelijke termijn (binnen enkele weken) rondom het veld geplaatst wordt, eventueel op een plek van uw voorkeur.
De kosten voor het maken van een bord met een afmeting van 2500x750x8 mm
bedragen € 200,00 (2-zijdige bedrukking). Het 1e jaar betaalt u uitsluitend de kosten voor het maken van het reclamebord. Vanaf het 2e jaar betaalt u een jaarlijkse bijdrage
van € 300,00.

Teamsponsoring:

Binnen de club werken wij met een vaste kledingleverancier die ook ons club trainingspak levert. U kunt een team voorzien van ons club trainingspak met uw bedrijfslogo erop, eventueel nog voorzien van nummer of naam.
Om u een idee te geven van de kosten kunt u uitgaan van zo'n € 1200,00 voor
13 trainingspakken. Daarnaast betaalt u een eenmalige bijdrage aan de vereniging
van € 100,00.
Wij regelen alles voor u met onze vaste kledingleverancier. Uiteraard staan wij ook open voor andere mogelijkheden (tassen, vlaggen, doeken, toernooien of evenementen).

Heeft u interesse om onze club door sponsoring verder te brengen, dan kunt u contact opnemen met de Sponsorcommissie via  [email protected] of met een van de commissieleden:

• Henk Werkhoven - 06-51361503
  • Gerard van Wijngaarden - 0348-474439